fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Work Capacity anvender cookies, der er en tekstfil, som bliver gemt på din computer, mobil eller andre enheder med det formål at genkende den, huske dine instillinger, udføre statistik og lave målrettede annoncer. Cookies kan ikke indeholde virus eller andre skadelige filer.

Ønsker du at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies kan det ske, at hjemmesiden ikke kører optimalt og/eller du ikke har adgang til enkelte sider.

Levetiden af en cookie varierer. Nogle cookies bliver slettet når du lukker browservinduet og andre kan eksistere i princippet til evig tid. Cookies bliver fornyet ved hvert besøg. På vores hjemmeside er der ingen cookies, der bliver gemt længere end 30 dage.

Hvad bruges cookies til?

På vores hjemmeside bruger vi cookies til at lave trafikmåling og besøgsstatistik. Det gør vi gennem Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel og Linkedin Insight Tag.

Disse typer cookies registrerer (anonymt), hvor lang tid du har besøgt siden, hvilke sider du besøger på work-capacity.dk, om du har besøgt os før, hvilken side du kommer fra, din browser og dit styresystem.

Ønsker du at trække din accept af cookies tilbage?

Klik nedenfor for at slette alle cookies fra denne hjemmeside. 

Privatlivspolitik

Denne politik er udarbejdet for at oplyse om Work Capacitys behandling af kundedata.

Dataansvarlig

Virksomheden er i personlovgivningens forstand dataansvarlig.

Kontakt vedr. persondata kan ske til:

Formål

Der indsamles og behandles persondata omkring vores kunder. Persondata består i oplysninger vedr. kundernes forhold. Oplysningerne stammer fra de registrerede selv og fra opgaver lavet i samarbejde med de pågældende virksomheder. Formålet med indsamlingen og behandlingen af persondata har følgende formål:

a) Levering af vores ydelse:

Vi indsamler og anvender personoplysninger i forbindelse med levering af den forretningsmæssige og faglige rådgivning, som du har anmodet om. Vores ydelser er nærmere beskrevet på vores hjemmeside.

b) Markedsføring:

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesse- og fokusområder samt sende dig relevant markedsføring og faglig information.

Behandling og hjemmel

Persondata i forbindelse med levering af vores ydelse og i markedsføring behandles i overensstemmelse med Datatilsynets retningslinjer

Kategorier af persondata

Vi indsamler følgende oplysninger om dig til ovennævnte formål:

  • Personoplysninger: Navn, adresse, e-mail, telefonnummer.  
  • Følsomme personoplysninger: Testresultater (ifm. vores ydelser).

Videregivelse af persondata

Vi videregiver dine personoplysninger til følgende modtagere:  

  • Databehandler: Microsoft Office 365, Onlineundersøgelse.dk. 
  • Håndtering af emails og nyhedsbreve: Mailchimp
  • Plugin til opsamling af emails og fornavn på besøgende (i forbindelse med markedsføring): MailChimp Forms by MailMunch
  • Online booking af rådgivning: Planway 
  • Vores eksterne bogholder 
  • SKAT  

Opbevaring af og adgang til data

Personoplysningerne opbevares i hhv. Teams under Microsoft Office 365 og Onlineundersøgelse.dk som ligger på en ekstern server hos virksomhedens it-udbydere under forsvarlig sikkerhed. Desuden behandles oplysninger om kontrakter og faktura hos virksomhedens eksterne bogholder.

Fra Work Capacity er det leder Lone Vieland Mortensen samt konsulenterne tilknyttet den pågældende opgave, som har adgang til oplysningerne, foruden virksomhedens it-administrator. Data opbevares som hovedregel indtil afsluttet opgave. Kontrakter og faktura opbevares som hovedregel i 5 år i henhold til bogføringsloven.

Ret til indsigt og berigtigelse

Du har ret til at få indsigt i og få berigtiget de persondata, som virksomheden ligger inde med. Snarest muligt og som hovedregel inden 4 uger efter modtagelsen af en begæring, skal oplysningerne udleveres. Når oplysninger er udleveret, kan du tidligst anmode om tilsvarende oplysninger efter 6 måneder. Der kan ikke begæres indsigt i oplysninger, som findes at burde vige for offentlige eller private interesser, herunder hensynet til den pågældende selv.

Klage

Er en medarbejder ikke tilfreds med virksomhedens behandling af persondata, kan der klages til Direktør Lone Vieland Mortensen eller funktionel dataansvarlig Stine Vinter Kiilerich. Medfører dette ikke afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet. Den aktuelle kontaktadresse kan findes på www.datatilsynet.dk

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Lone Vieland Mortensen
Strandborggade 24
8240 Risskov
lone@work-capacity.dk
Tlf.: 24 67 80 24