fbpx

Socialkonsulent til rådgivning og vejledning af selvstændige erhvervsdrivende - deltid eller fuldtid, 15-37 timer/uge

Work Capacity og socialkonsulent-landbrug søger socialkonsulent til at rådgive og vejlede selvstændige erhvervsdrivende 

– som er passioneret for at arbejde med social- og beskæftigelsesfaglige udfordringer relateret til selvstændig erhvervsdrivende. Kerneopgaven er at kunden får de bedst mulige forudsætninger for at lykkes – også trods begrænsninger eller udfordringer.

Vi søger en faglig kompetent socialkonsulent, som formår at udvikle og udfolde sine rådgiverkompetencer i tæt samarbejde med vores kunder. Det er vigtigt, at du har tæft for at arbejde i og med det private erhvervsliv, hvor det falder dig nemt at begå dig i business og forretning, være serviceorienteret, og tænke i værdi for kunden samtidig med, at du har forståelse for, at du skal fakturere det arbejde, som du udfører og er vores kerneopgave.

Vores kunder er mangfoldige og har forskellige udfordringer. Nogle af vores kunder skal alene vejledes og rådgives, andre har brug for støtte i forhold til at gå vejen i samarbejdet med offentlige som private samarbejdspartnere. Måske står vores kunder i en position, hvor de har svært ved at finde fodfæste i hverdagen og fremtiden.

Kunderne kan være selvstændige erhvervsdrivende med familier, erhvervsdrivende som har medarbejdere og eventuelt deres familier, lønmodtagere som igen skal have tilknytning til arbejdsmarkedet eller lignende.

Se mere på:

www.socialkonsulent-landbrug.dk

www.work-capacity.dk

Der vil være mulighed for at supplere stillingen som socialkonsulent med opgaver i

www.public-capacity.dk

Vi søger en faglig kompetent og selvstændig arbejdende socialkonsulent, som elsker faglige udfordringer. Opgaverne udspiller sig eksempelvis i form af rådgivning og vejledning indenfor sygedagpenge, beskæftigelse-, social-, og børnefamilieområdet relateret til den lovgivning som gør sig gældende.

Du skal kunne:

·        Rådgive, vejlede samt udfærdige ansøgninger og eventuelle ankeskrivelser indenfor ovennævnte lovområder

·        Understøtte vores kunder i mødet med samarbejdspartnere – offentlige som private instanser.

·        Coache og sparre vores kunder i relation til den forandringsproces de er i.

·        Være samskabende, faciliterende og anerkendende i din tilgang til kunderne, så de oplever, at der også er en fremtid for dem trods en aktuel svær periode

·        Imødekommende og servicerende i samarbejdet med kunden, så kunden oplever, at du har hjulpet dem og kan dokumentere det.

·        Skriftlighed, systematisk, struktureret og metodisk stærk, hvorfor opfølgning falder dig let.

·        Du skal kunne forstå salgsopgaven i at understøtte og service vores kunder bedst muligt qua din faglighed og nysgerrighed på, hvordan lovgivningen kan bruges specifikt i mødet med vores kundes problemstilling og samtidig have blik for hvordan kunden oplever at blive hjulpet.

·        Være i stand til at networke og tage initiativ til at kunne skabe mersalg selvstændigt.

Øvrigt:

·        Kendskab til Fasit og Vitas

·        Gerne mod og lyst til at undervise, samt holde oplæg for selvstændig erhvervsdrivende samt samarbejdspartnere

·        Udadvendt

Uddannelsesmæssig baggrund:

Din uddannelsesmæssige baggrund kan eks. være socialrådgiver evt. med overbygning, cand.merc.jur. eller lignende.

Stillingen kan være en fuldtid på 37 timer/uge, eller en timelønnet/deltidsstilling på 15 timer, med mulighed for at udvide til 15-30 timer. Vi forventer, at du har egen bil til rådighed, da vi har kunder spredt ud over Jylland, Fyn og Sjælland. Du vil som udgangspunkt have fremmøde på vores kontor på Brunbjergvej 3, 8240 Risskov.

Opstart vil være snarest og senest 01.03.23

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads i en ung virksomhed med flere forskellige fagligheder. Du vil opleve et højt fagligt arbejdsmiljø. Dine kolleger har et stort engagement og en høj grad af indflydelse på, hvordan deres egen praksis udvikles i tråd med de behov, der er i relation til at imødekomme vores kerneopgave på bedst mulige vis. Din leder er tæt på din praksis for at sikre, at du oplever at få den støtte, der skal til for at kunne udvikle socialkonsulentfeltet på en moderne og samtidsorienteret måde.

Public Capacity ApS er en virksomhed, som understøtter mennesker i forandring, uanset om det er i relation til ledere, deres medarbejdere, selvstændige erhvervsdrivende, lønmodtagere mv. Public Capacity består af tre afdelinger Public Capacity, Work Capacity samt Socialkonsulent Landbrug.

Har du spørgsmål er du velkommen direktør Lone Vieland Mortensen på 24678024 eller lone@socialkonsulent-landbrug.dk