fbpx

Hos Work Capacity tilbyder vi forskellige ydelser, der understøtter rekruttering, onboarding og fastholdelse af Ukrainske medarbejdere. Vi målretter og tilpasser altid ydelserne til netop JER som virksomhed

Hvem er Work Capacity?

Hos Work Capacity er vi optaget af at være med til at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø samt trivsel på danske arbejdspladser. Vi tror på, at positive forestillinger om fremtiden i organisationer skaber en positiv udviklingseffekt. Det kræver dog et bestemt mindset i organisationen og nogle konkrete skridt og handlinger i nutiden, hvis de positive forestillinger om fremtiden skal opretholdes og realiseres. Vi kan hjælpe jer med at tage de skridt, der skal til, for netop at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø og forbedre trivslen på jeres arbejdsplads.

Vi trækker på vores mange års erfaringer inden for arbejdsmiljø og trivsel, ledelsessparring, coaching og teamudvikling inden for både den private og den offentlige sektor. Vores arbejde og vores processer er blandt andet inspireret af den systemiske og anerkendende tænkning.