fbpx

Fastholdelse – Hvorfor, hvad og hvordan?

Hos Work Capacity ved vi, at fastholdelse af medarbejdere er vigtigt, da medarbejdernes kompetencer og erfaringer er højt værdsat, og som er dét, der udgør drivkraften i virksomheden. Ofte kan det også være omkostningsfuldt at skulle rekruttere og onboarde nye medarbejdere i organisationen. Fastholdelse sikres i høj grad ved at styrke relationer mellem medarbejder, kolleger og ledelse. Samtidig det handler også om at skabe og vedligeholde motivation og arbejdsglæde for den enkelte medarbejder bl.a. gennem trivsel og anerkendelse.

For de ukrainske medarbejdere kan nogle ting i arbejdet, som alle andre i virksomheden ser som naturlige og selvfølgelige, skabe forvirring og usikkerhed. Mange ukrainere er vant til en hierarkisk arbejdskultur med en mere autoritær ledelsesstil – derfor er det ofte en tilvænningsproces at skulle arbejde og indgå i et arbejdsfællesskab med en demokratisk arbejdskultur, hvor den enkelte medarbejder er medbestemmende.  

Derudover ved vi også, at de sproglige og andre kulturelle forskelligheder kan være en udfordring. 

Hvad kan Work Capacity tilbyde?

Hvis ovenstående lyder som noget for jeres virksomhed, så kontakt os. Vi har mulighed for at tilpasse og skræddersy ydelserne til netop jeres virksomhed, behov og ønsker.