fbpx

Mangler du ressourcer eller kompetencer til dine HR aktiviteter?

Som HR-partner kan vi bistå dine udfordringer med en bred pallette af skalerbare HR-ydelser til din organisation

Ydelser som HR-partner

Vi giver jeres virksomhed mulighed for at fokusere på kerneopgaven, hvor vi som din eksterne HR-partner kan bistå opgaver, som normalt løses af en HR afdeling. Du skal altså ikke bekymre dig, om at have kompetencerne in-house, og kan med ro i maven outsource disse opgaver til os.

Rekruttering

Vi ved alle, at en rekrutteringsproces er en bekostelig affære, derfor er det afgørende at få tænkt hele vejen rundt – grundighed er løsningen!
 Lad os hjælpe dig, det kan være helt praktisk eller i dialogen om de forskellige steps og opbygning af processen. 

Onboarding

At få en ny medarbejder godt og sikkert ombord er afgørende for både performance og trivsel, og er altid en god investering.
 Løbende feedback i den første periode er vigtig – bliver krav og forventninger indfriet, er der områder der kræves dybere introduktion til, hvordan trives den nye kollega på arbejdspladsen og i teamet? 
 

Outplacement

Kommer du i en situation hvor I skal tilpasse og skære ned i virksomheden, står vi til rådighed med sparring af det praktiske til både virksomheden og medarbejderen. 
Ved at behandle medarbejderne ordentligt og hjælpe dem godt videre, opnår du gode ambassadører, der måske kan vende tilbage til virksomheden på et senere tidspunkt. Vi kalder det social ansvarlighed. 

Jura og kontrakter

Vi understøtter f.eks. kontraktudfærdigelser, procesbeskrivelser, personalehåndbøger og instruktioner. 
Vi kan hjælpe med advarselssamtaler og diverse vejledninger og personalepolitikker. 

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling er en nødvendighed, små løbende justeringer giver sjældent de store udfordringer, men skal der laves større ændringer kan det skabe utryghed og frygt hos de ansatte, derfor er åbenhed og tydelig kommunikation af høj vigtighed.
 Organisationsudvikling går hånd i hånd med strategi og mål. 

Sygdom

Vi yder sparring om lønrefusion, opfølgning på sygefravær, mulighedserklæringer, plan for tilbagevenden til arbejde efter sygemelding, behov for hjælperedskaber i forbindelse med løsning af arbejdet mm. 

Det siger vores kunder om samarbejdet

Vi har fået sat fokus på den interne kommunikation med bedre planlægning og tilbagemeldinger på kryds og tværs, samt på at efterleve de helt grundlæggende værdier, jeg har, både på vores faglighed og på måden, vi arbejder på.
Jan Nielsen
Ejerleder
Vi fik et godt resultat med høj svarprocent og nogle uddybende kommentarer fra de forskellige faggrupper, som var meget brugbare for os. Vi fik efterfølgende præsenteret de samlede resultater og udvalgte nogle temaer sammen med Work Capacity til en workshop.
Jesper Schmidt
Anlægsgartner

Abonnement

Pris pr. måned
DKK 9.500
 • Få sparring til dine HR aktiviteter
Anbefalet

Vores abonnementsløsning er din sikkerhed for at du får sparring og hjælp til dine HR-aktiviteter

Vores ydelser kan også bruges som klippekortløsning - ideelt hvis dit behov er varierende

1 klip

1.500 pr. time
DKK 1.500
 • HR-ydelser
 • Ledersparring
 • Medarbejdersamtaler
 • Outplacement

6 klip

1.200 pr. time
DKK 7.200
 • HR-ydelser
 • Ledersparring
 • Medarbejdersamtaler
 • Outplacement
Populær

10 klip

1.000 pr. time
DKK 10.000
 • HR-ydelser​
 • Ledersparring
 • Medarbejdersamtaler
 • Outplacement
I am text block. Click edit button to change this text. 

Book et uforpligtende møde

Er du i tvivl om hvordan vi kan hjælpe med netop jeres HR udfordringer og processer, så er du meget velkommen til at booke et helt uforpligtende indledende møde. Dernæst vil en af vores dygtige HR konsulenter kontakte dig.