fbpx

Sæt spot på jeres arbejdspladskultur…

Kultur er et udtryk for den måde, vi gør tingene på. Som leder er du bærer og skaber af den kultur, der er på arbejdspladsen. En god arbejdspladskultur fremmer arbejdsglæden og danner basis for at vi kan levergode kerneydelser 

En god arbejdspladskultur er en kultur, hvor man trygt kan sige sin mening uden at bekymre sig om hvilke eventuelle ubehagelige reaktioner, det kan afstedkomme. En kultur, der gør det muligt at få hjælp og støtte, når man har brug for det. I en tillidsbaseretarbejdspladskulturer forholdet mellem ledelse og medarbejdere baseret på troværdighed, respekt og retfærdighed  også betegnet som høj social kapital.  

Det er af afgørende betydning for arbejdsmiljøet, at lederen har blik for det kulturelle som noget ganske unikt, der påvirker og undertiden komplicerer samarbejdet. Kulturen på arbejdspladsen påvirker handlinger, holdninger, kommunikation m.v. Kulturen udgør et filter, som påvirker de ansattes oplevelser af det, der sker i organisationen. En kultur er noget ret stabilt, men det er muligt at ændre den.  

Vil du høre mere?

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få skabt en tillidsbaseret arbejdspladskultur.  


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *