fbpx

Tid til at gentænke arbejdsformerne – men hvordan?

Der er på bagkant af coronaen blevet skabt et ”new normal”, hvor medarbejdere har fået større selvindsigt i, hvordan de bedst leverer på jobbet. Spørgsmålet er så hvilke løsninger og nye veje er der brug for at skabe hos chefer og medarbejdere i arbejdslivet post-corona?

Digitale og fysiske arbejdskultur

Der er en masse ting, der skal afklares i forhold til den digitale og fysiske arbejdskultur. Det er først og fremmest vigtigt at få skabt nogle klare rammer og en ordentlig forventningsafstemning til hinanden om, hvordan I både agerer digitalt og fysisk på jeres arbejdsplads. Der er fortsat aktiviteter, der egner sig bedst til, at man mødes fysisk. Samtidig er der brug for fordybelse og ro, som mange netop får opfyldt på hjemmearbejdspladsen.  

Opgør med faste arbejdstider og fast arbejdsplads?

I og med at hjemmearbejde har vundet indpas i flere og flere virksomheder vil det forandre behovet for ledelse, som vi kender det i dag. Der kan derfor være et behov for, at man som leder revurderer sin ledelsesstil, så den netop understøtter nye måder at arbejde på. En proces, som forudsætter en vis villighed til omstilling blandt alle samt en bevidst strategi i forhold til at opnå et velfungerende og effektivt arbejdsmiljø.

Vil du høre mere?

Har I brug for ledelsessparring eller sparring på jeres digitale og fysiske arbejdskultur, så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *